Day of BEAUTY

8 & 9 februari 2025

ANTWERP EXPO - HAL 2 EN 3

Ik wil graag een toegangsticket!

Day of BEAUTY

3 & 4 februari 2024

ANTWERP EXPO

Ik wil graag een toegangsticket!

Day of BEAUTY

3 & 4 februari 2024

ANTWERP EXPO

Ik wil graag een toegangsticket!

Bezoeker

Je bent professioneel en je hebt een passie voor je vak. Dus natuurlijk wil je bijblijven op je vakgebied! Na een bezoek aan Day of BEAUTY ben je weer helemaal op de hoogte. Laat je op zaterdag en zondag verrassen door de interessante gratis workshops van gekende beautycoaches over verschillende merken, technieken en apparaten. Spot de nieuwste trends en leg nieuwe, boeiende contacten waarmee jij de toekomst tegemoet gaat. Binnenkort kan je je toegangsticket aan een voordeeltarief via deze website aankopen. Registreer na aankoop van je ticket ook jouw plaats voor een gratis workshop of lezing want de plaatsen zijn beperkt! De eerste 150 bezoekers die een plaats boeken bij een workshop of lezing naar keuze zullen een zeer mooie goodiebag ontvangen na het volgen van deze uiteenzetting. De goodiebag is gevuld met tal van kwalitatieve producten. Gratis parkeren kan je in de Vogelzanglaan op wandelafstand van Antwerp Expo! Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

Day of BEAUTY 2020 - Impressie
Day of BEAUTY 2020 - Impressie

Enkel toegankelijk voor professionals uit de beautysector of laatste jaar studenten die een zaak willen opstarten in de nabije toekomst en willen kennis maken met de beautymerken en trends.

* Op de vakbeurs worden er audiovisuele beelden en sfeerfoto’s gemaakt tijdens uw bezoek. Bij de aanvraag van een toegangskaart geeft u aan dat u hiervan in kennis werd gesteld en stemt u ermee in dat deze beelden/foto’s mogen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden op o.a. onze website en sociale media.

Day of Beauty 2025 - 8 en 9 februari
Neem contact op

Heeft u een vraag? Stel deze aan ons en wij nemen z.s.m. contact met u op!