Day of BEAUTY

Day of BEAUTY

19 & 20 februari 2022

ANTWERP EXPO (Hal 3)

Ik wil een gratis toegangsticket!
Day of BEAUTY - 2018 impressie
Day of BEAUTY
Day of BEAUTY
Day of BEAUTY

Day of BEAUTY

19 & 20 februari 2022

ANTWERP EXPO (Hal 3)

Ik wil een gratis toegangsticket!

Bezoeker

Je bent professioneel en je hebt een passie voor je vak. Dus natuurlijk wil je bijblijven op je vakgebied! Na een bezoek aan Day of BEAUTY ben je weer helemaal op de hoogte. Laat je op zaterdag tijdens de nocturne verrassen door de interessante lezingen van gekende beautycoaches en een dermatoloog. Op zondag kan je de hele dag gratis workshops volgen van verschillende (nieuwe) merken, technieken en apparaten. Spot de nieuwste trends en leg nieuwe, boeiende contacten waarmee jij de toekomst tegemoet gaat. Vraag nu alvast je gratis toegangsticket aan via deze website en registreer je voor een workshop of lezing want de plaatsen zijn beperkt! Indien u meerdere gratis e-tickets wenst voor uw partner of medewerker/collega dan kan hij/zij het ticketformulier ook invullen en onderaan bij het vakje ‘uitgenodigd door’ vullen ze uw naam in. Gratis parkeren kan je in de Vogelzanglaan op wandelafstand van Antwerp Expo! Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

Day of BEAUTY 2020 - Impressie
Day of BEAUTY 2020 - Impressie

Enkel toegankelijk voor professionals uit de beautysector of laatste jaar studenten die een zaak willen opstarten in de nabije toekomst en willen kennis maken met de beautymerken en trends.

* Op de vakbeurs worden er audiovisuele beelden en sfeerfoto’s gemaakt tijdens uw bezoek. Bij de aanvraag van een toegangskaart geeft u aan dat u hiervan in kennis werd gesteld en stemt u ermee in dat deze beelden/foto’s mogen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden op o.a. onze website en sociale media.

Day of Beauty 2022
Neem contact op

Heeft u een vraag? Stel deze aan ons en wij nemen z.s.m. contact met u op!