Day of BEAUTY

8 & 9 februari 2025

ANTWERP EXPO - HAL 2 EN 3

Ik wil graag een toegangsticket!

Day of BEAUTY

3 & 4 februari 2024

ANTWERP EXPO

Ik wil graag een toegangsticket!

Day of BEAUTY

3 & 4 februari 2024

ANTWERP EXPO

Ik wil graag een toegangsticket!

Netwerkevent

Op zaterdag 8 februari organiseren wij een netwerkavond aansluitend na de sluiting van de beurs. Dit event gaat door van 21:00 uur tot 00:00 uur. Kom gezellig een drankje drinken op onze beurs en kom in contact met de diverse exposanten en andere collega beautyprofessionals. Leg contacten met de leveranciers en collega’s en strek je benen op onze dansvloer.

Wat mag je verwachten?

Ontvangst vanaf 21:00 uur.

DJ Michael More gekend van Tomorrowland, Ipanema, Versuz en vele andere trendy clubs zorgt voor de beats op deze leuke party. We netwerken en feesten door tot 00:00 uur.

Wij verwelkomen je graag!

Netwerkevent
Netwerkevent

Enkel toegankelijk voor professionals uit de beautysector of laatste jaar studenten die een zaak willen opstarten in de nabije toekomst en willen kennis maken met de beautymerken en trends.

* Op de vakbeurs worden er audiovisuele beelden en sfeerfoto’s gemaakt tijdens uw bezoek. Bij de aanvraag van een toegangskaart geeft u aan dat u hiervan in kennis werd gesteld en stemt u ermee in dat deze beelden/foto’s mogen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden op o.a. onze website en sociale media.

Day of Beauty 2025 - 8 en 9 februari
Neem contact op

Heeft u een vraag? Stel deze aan ons en wij nemen z.s.m. contact met u op!