Workshops / Lezingen

Let op! Alle workshops en lezingen zijn volzet! U kunt zich niet meer inschrijven.

Lezingen op zaterdag 8 februari 2020

18u30 – 19u00 : Charlotte Heylesonne

Charlotte HeylesonneCharlotte Heylesonne is product specialiste, trainster en expert op de gebieden huidverbetering & zonnebescherming. De lezing zal gaan over de werking van fruitzuren en de laatste nieuwe anti-agingtechnologieën.

19u30 – 20u30 : Gijs Ros

Gijs Ros Marketing Rocks helpt beauty specialisten bij het genereren van nieuwe klanten door de inzet van social media campagnes waardoor jouw agenda structureel gevuld is met nieuwe afspraken.

In de lezing laat Gijs Ros je graag zien hoe je social media doelgericht kunt inzetten aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden met feiten en cijfers. Deelnemers aan de lezing krijgen toegang tot extra trainingsmateriaal (3 gratis videolessen) waarmee zij thuis zelfstandig aan de slag kunnen.

20u45 - 21u15 : Mystica Van Belle

Grayce wordt hét platform waarmee men snel en eenvoudig een schoonheidsbehandeling kan boeken op een zelfgekozen tijdstip voor thuis of in een kantooromgeving. Grayce streeft naar efficiëntie en tijdsbesparing voor haar klanten in nauwe samenwerking met elke specialist. Samen kunnen we immers een unieke ervaring creëren voor de klant.

De lezing gegeven door de oprichter Mystica Van Belle zal toelichten hoe je je kan aansluiten bij het platform, hoe alles in zijn werk gaat en wat de voordelen zijn om met Grayce te kunnen samenwerken.

Workshops op zondag 9 februari 2020

BEAUTY PLATFORM 1

11u15 – 11u45 : TOSKANI, medisch cosmetische huidproducten

Toskani is ontworpen om complete oplossingen te bieden voor alle soorten huidaandoeningen. Dankzij hun expertise, kennis en hun voortdurende zoektocht naar actieve ingrediënten en uiterst zuivere substanties, is Toskani naar de voorgrond getreden als het gaat om de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten.

12u00 – 12u30 : ONTDEK EEN UNIEK ANTI-AGE ‘TOTAAL’ BEHANDELCONCEPT

Belgische ontwikkeling en productie, een nieuw wetenschappelijk en uniek concept voor doelgerichte huidverbetering en huidverjonging met onmiddellijk zichtbare én langdurige resultaten.

Bij NANNIC denken we graag ‘out of the box’, want een goede huidverzorging stopt niet bij de haarlijn. Daarom ontwikkelden we voor uw klanten een compacte verzorgingslijn voor thuisgebruik, om ook de hoofdhuid te verzorgen en de haarwortels te voeden wat resulteert in mooi, volumineus, gezond en glanzend haar.

13u10 – 13u40 : DERMALOGICA - skincare

Workshop: Hoe houd je skincare relevant?

Inhoud: Hoe zorg je er als huidexpert voor om waarde te blijven bieden in een veranderend consumentenlandschap.
Hoe speel je optimaal in op trends zoals artificiële intelligentie en skinpositivity en bied je onderscheidende waarde bij steeds relevantere consumenten vraagstukken zoals de invloed van hormonen en het microbioom op de huid.

13u50 – 14u20 : "Clean Beauty has always been our foundation” - Jane Iredale

De skincare make-up van Jane Iredale kan je leven veranderen. Al meer dan 25 jaar lang maakt Jane Iredale de meest zuivere make-up voor jouw huid. Jane Iredale is de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur. Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de Jane Iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: zuivere minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die je huid verzorgen, beschermen en tegelijkertijd de werking van je huidverzorgingsproducten en behandelingen verhogen.

14u30 – 15u00 : Dermatude Metatherapy, 100% natuurlijke huidverjonging van binnenuit met maximaal effect.

Metatherapy is een gepatenteerde techniek waarbij met fijne “naaldjes” (0,3 – 0,5mm) en 5700 perforaties per seconde de huid een make-over krijgt, wordt aangeprezen door dermatologen als effectief en veilig.

15u10 – 15u40 : LIGHTSHEER, laserontharing

De Lumenis LightSheer diodelaser – ontwikkeld door de uitvinders van o.a. de IPL en CO² technologie – staat garant voor een uiterst snelle en patiëntvriendelijke laserontharing, ongeacht het huidtype.

15u50 – 16u20 : LCN Medical Beauty Even Skin Glow

Donkere kringen, slappe huid  en hyperpgigmentaite behoren tot het verleden.Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de Even Skin Glow techniek. Met Even Skin Glow wordt door middel van Nano Needling een licht pigment met hyaluronzuur zachtjes in de huid ingewerkt. Er zijn geen bijwerkingen zoals roodheid of zwelling. Een verbetering van de teint is zichtbaar vanaf de allereerste behandeling. De teint is verfijnd, de huid oogt glad en evenwichtig. Hyperpigmentatie en donkere kringen onder de ogen kunnen met Even Skin Glow gemakkelijk worden opgehelderd. Bovendien worden roodheid, onzuiverheden en verwijde poriën behandeld. Vrouwelijke of mannelijke klanten die last hebben van een bleke en vermoeide huid krijgen, dankzij de behandeling, een frisse boost. Gedurende verschillende sessies wordt de huid intensief verzorgd en opgebouwd. De lichte pigmenten zorgen voor een natuurlijk ogende, egale teint die tot zes maanden aanhoudt. Afhankelijk van de wensen van de klant kan de intensiteit verhoogd worden.

Workshops op zondag 9 februari 2020

BEAUTY PLATFORM 2

11u15 – 11u45 : Bio-Therapeutic

Workshop microneedling – Wat kan Microneedling voor uw salon en uw klanten betekenen? Hoe werkt microneedling en hoe zet u deze behandelmethode voor huidverbetering optimaal in? Leer meer over de techniek en de resultaten die u er mee kunt bereiken.

12u00 – 13u00 : Vicky Vermeiren

Training ‘10 Tips voor een succesvol salon’ van Vicky Vermeiren. Zij is dé businesscoach voor de beautysector en schrijfster van het boek SUCCESVOL SALON!

13u10 – 13u40 : Pronails - 3 in 1 Master Gel

Als nagelstylist(e) met ervaring en een bomvolle agenda is tijd besparen én tegelijkertijd je inkomsten verhogen van groot belang voor jou. De NIEUWE ProNails 3-in-1 builder gels zijn speciaal ontwikkeld om de duurtijd van een behandeling in te korten zonder in te boeten aan kwaliteit van het eindresultaat.

Schrijf je nu in en leer hoe je de omzet van je salon kan boosten.

13u50 – 14u20 : MesoT8

De MesoT8 laat als apparaat toe aan de beauty professional om maatwerk te leveren naar haar of zijn klanten.

De unieke combinatie van meso, cryo en fototherapie zorgt voor een actief transport van activa in de huidlagen en zorgt ervoor dat voor diverse huidproblematieken een doeltreffende behandeling kan worden gevonden.

Om kennis te maken met deze stijlvolle multifunctional zouden wij een demosessie voorzien waarbij we uitvoerig ingaan op de drie technologieën waarvan het toestel gebruikt maakt en de werking ervan.

Deze behandeling is niet invasief voor de huid en heeft geen enkele downtime die je in rekening moet brengen na de sessie.

De periodieke software updates  zorgen ervoor dat het toestel mee evolueert en dat kuurbehandelingen op maat kunnen worden uitgewerkt. Dit zowel voor gelaat als lichaam.

14u30 – 15u00 : Teennagel reconstructie & het behandelen van mycosenagels

LCN WILDE-PEDIQUE Silver Plus

Doordat de vraag naar professionele voetverzorging steeds meer toeneemt, verwacht de klant niet alleen cosmetisch goede resultaten , maar ook dat problemen -zoals mycosenagels – worden opgelost. Sinds meerdere jaren heeft deze elastische en speciaal voor de tenen ontwikkelde gel “LCN WILDE-PEDIQUE Silver Plus” zich hierin bewezen.

Deze technish & wetenschappelijk geoptimaliseerde één-fase kunstof LCN gel past zich niet alleen optimaal aan, aan de bewegingen van de voet, maar zorgt ook voor een aangenaam draagcomfort. Je kan deze gel zowel voor de cosmetische als voor medische toepassingen inzetten.  Deze WILDE-PEDIQUE PLUS bevat het wetenschappelijk getest anti-mykotische component ‘piroctone olamine’ dat een bewezen kiemdodende schimmel & gist werking heeft. De gel leent zich ook uitstekend om gescheurde of gedeformeerde nagels te herstellen. De teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat je klant weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

15u10 – 15u40 : Lord & Berry make-up

Workshop: Masterclass kleurgebruik in make-up

Hoe breng je de verschillende elementen van een gelaat in harmonie door middel van kleurgebruik in make-up? Ontdek welke kleuren passen bij oogkleur en ondertoon van het gelaat. Leer hoe je een look, door gepersonaliseerd kleurgebruik in make-up, optimaal naar voren laat komen.

15u50 – 16u20: Specialista Cosmetics - SKIN'S - Waxing workshop

Wil je weten hoe je kunt ontharen op de best mogelijke manier? Er zijn nieuwe technieken en producten ontwikkeld die jou en je klanten de best mogelijke ontharingsbehandeling geven. Revolutionair ten opzichte van de traditionele harsrollers! Met onderbouwing door theorie over de huid en de haren. Volg de workshop voor een nieuwe ervaring met ontharen.

Neem contact op

Heeft u een vraag? Stel deze aan ons en wij nemen z.s.m. contact met u op!